Kandidat

Letar du efter ditt drömjobb eller vill du ta ett nytt steg i karriären? FindersFee strävar efter att bli din samarbetspartner, vi är måna om att bygga en bra relation med dig. FindersFee lägger alltid stort fokus på att hitta rätt arbetsgivare till våra kandidater. Du blir vår kund. Detta har visat sig vara en stor framgångsfaktor vid lyckade rekryteringar.

För att komma med i vår databas och söka våra utlysta tjänster krävs det att du blir rekommenderad. När en person går in och rekommenderar dig får du ett mail. Du får veta vem som rekommenderat dig och kan se motiveringen. Sedan behöver du bara klicka på länken och registrera dina uppgifter.

På din sida kan du hålla dig uppdaterad med hjälp av jobbagenter som genererar matchningar med aktuella tjänster och söker intressanta uppdrag. Ganska snart efter din registrering kommer vi att erbjuda dig karriärcoaching för att ta reda på hur du ser på din framtid och vilket ditt nästa drömjobb är. Vi vill hålla våra kandidaters profiler uppdaterade och vi kommer be dig att se över dina uppgifter var sjätte månad. Inom kort kommer du också att kunna skicka en förfrågan till andra personer i din omgivning för att få ytterligare rekommendationer.

Logga in